суббота, 23 марта 2013 г.

Happy friday: jeans outfit + faux leather

 
Hola, guapos! I couldn't wait to share with you these snapshots from sunny friday's morning. 
 Не могу не поделиться фоточками моего пятничного утра.

 
  
That day we was going out with my best friends so i got a little bit dressed up! Here I'm wearing my new mint green faux leather bag.
 What do you think about this kind of material? So many girls don't wear it... Because, yes, don't look as good as real leather. But as i love to look fresh and still keep my money saved for travel, i adore cheap things.Another example: this cuff braclette costed me just 2 euro! 
Economic crisis is here we should take more care of our budgets: re-style old clothes, borrow from our mothers and boyfriends, shop cheaper brands and don't be afraid to invest in second-hand items. And of course keep being positive- no matter how thick the wallet is - money can't buy us love.

В пятницу мы с девчонками отправились в свет, а потому большую часть утра я провела в поисках идеального нового наряда. Вот она я, с новой сумкой мятного цвета из кож.зама.

Как вы относитесь к этому материалу? Так много девушек не носят его, потому что, да, он совсем не так хорош как натуральная кожа. По душе же он тем, кто, как и я, хочет постоянно менять свой образ, сохраняя деньги на путешествия. Положа руку на сердце, я обожаю дешёвые вещи! И вот ещё одно тому подтверждение: браслет из отдела всё по 69 рублей!
Кризис в мире, нам надо больше думать о наших персональных бюджетах: по-новому носить старое, таскать отдельные вещи у мам и бойфрендов, закупаться в магазинах попроще и не бояться секонд-хендов. И, конечно, продолжать радоваться жизни - не важно насколько худ кошелёк - за деньги любовь не купишь.

 
 

Zara jeans shirt
Mango boyfriend's jeans
Mexx faux leather mint bag
Massimo Dutti ankle boots
Asos "kitty" cat-eye sunglasses
Diva bracelet
H&M mint belt

3 комментария:

  1. Thank you messy Isa!) It was my first time when i tried total denim look. Was fun!
    Gracias a ti, Mai! Thanks for following!

    ОтветитьУдалить